Creaton tetőcserép, hódfarkú cserép

Tetőcserepek
  • Az oldal üzemeltetője:

    Hofstädter Építőanyag Centrum Kft.
    2083 Solymár, Valkó út 8.

  • A sokoldalú cserép

    Creaton cserepekkel a legváltozatosabb megoldásokat tudja véghezvinni. Termékeik formavilága és színválasztéka a legkülönfélébb igényeket is kielégíti. A minőség a creaton számára egyenlő az igényességgel.

  • Viharálló

    Rendszerelemként ajánlja a Creaton cserepeihez a viharkapcsot. Ezek segítségével bármely cserepük ellenáll a legkülönbözőbb időjárási viszontagságnak.

FőoldalHírekViharálló
Viharálló

Rendszerelemként ajánlja a Creaton cserepeihez a viharkapcsot. Ezek segítségével bármely cserepük ellenáll a legkülönbözőbb időjárási viszontagságnak.


Valamennyi viharral szembeni rögzítéshez van megoldásunk. Összesen három standard és három különleges kapoccsal lefedjük a teljes termékválasztékunkat. Ezáltal gyorsan és egyszerűen kiválaszthatja a modellnek megfelelő kapcsot. Ajánlott olyan tetőrészeken, ami fokozottan ki van téve a szél szívóhatásának.

A betoncserepek gyártói általában 40-60 fok közötti tetőhajlásszög esetén minden második-harmadik cserép, 60 fok felett minden egyes cserép rögzítését ajánlják. Kerámia cserepek esetén ennél óvatosabbak, és 50 fok felett már előírják minden cserép rögzítését. Nem árt figyelembe venni azt is, hogy a kisebb hajlásszögű tetők esetében a szél szívóhatása fokozottan jelentkezik. Ezért az ereszsori, a gerincsori és a szegőcserepek, valamint a vápánál, a gerincnél lévő vágott cserepek rögzítése minden körülmények között fontos.