Creaton tetőcserép, hódfarkú cserép

Tetőcserepek
  • Az oldal üzemeltetője:

    Hofstädter Építőanyag Centrum Kft.
    2083 Solymár, Valkó út 8.

  • A sokoldalú cserép

    Creaton cserepekkel a legváltozatosabb megoldásokat tudja véghezvinni. Termékeik formavilága és színválasztéka a legkülönfélébb igényeket is kielégíti. A minőség a creaton számára egyenlő az igényességgel.

  • Viharálló

    Rendszerelemként ajánlja a Creaton cserepeihez a viharkapcsot. Ezek segítségével bármely cserepük ellenáll a legkülönbözőbb időjárási viszontagságnak.

FőoldalHírekA sokoldalú cserép
A sokoldalú cserép

Creaton cserepekkel a legváltozatosabb megoldásokat tudja véghezvinni. Termékeik formavilága és színválasztéka a legkülönfélébb igényeket is kielégíti. A minőség a creaton számára egyenlő az igényességgel.


A kiemelkedő minőséget bizonyítja, hogy a Creaton tetőcseréppel fedett tetőkre a Creaton Hungary 50 év garanciát vállal. A kiváló miunőségű kerámia tetőcserép termékek mellet a hozzájuk illeszkedő kiegészítő termékek is megtalálhatóak a kínálatba. Így egységes tetőrendszer alakítható ki ezek segítségével.

A kerámia kiegészítők között megtalálhatóak a kúpcserepek, elosztó kúpcserepek,záró korongok kúpcseréphez, szegély cserepek, félnyeregtető cserepek és taréjszellőző cserepek és ezek segítségével még könnyebb a tető kivitelezése. Az eresz szellőző elemek a tető tökéletes szellőzését biztosítják úgy, hogy a rovarok és madarak bejtását is megakadályozza.

Az alátétfóliák biztosítják, hogy a pára megfelelően mozgását. Uno, Duo és Trio kivitelben készülnek ezek a kiegyészítések. A cserepeket kúpkapcsok, csavarszeg készletek, viharkapcsok segítségével rögzíthetőek biztonságosan. A falak és kémények menti végződések esztétikus eldolgozására is megtalálja a megfelelő szegélyeket és öntapadó anyagokat. 

Az átvezető és szellőző cserepek nagy választékával gyorsan és szakszerűen megoldja, hogy tökéletesen illeszkedjenek a tetőhöz a különböző elemek. Ezek az elemek pénzt is spórolnak, mert nincs szükség különböző bádogos munkákra.

A hófogó és járórács rendszerekkel megakadályozható nagy mennyiségű hó hirtelen lezúdulását és a biztonságos közlekedést a tetőn. A tetőtér megvilágításában segítség lehet a fényáteresztő cserép és a tetőtér kibúvó segítségével könyedén kijuthat a tetőre.